021-22388301 __021-22388302

تهران , سعادت آباد ,خیابان سرو شرقی , خیابان مجد

مرکز جراحی سعادت آباد طبقه پنجم

بهترین جراح دیسک گردن در تهران کیست ؟

بهترین جراح دیسک گردن در تهران کیست ؟

قطعا بهترین جراح دیسک گردن فردی است که عمل را با دقت تمام و کم‌ترین عوارض به اتمام برساند. جراحی دیسک گردن زمانی انجام می‌شود که یک یا چند عدد از مهره‌های گردنی دچار بیرون زدگی و یا پارگی دیسک گردن شده باشند. در این شرایط فرد بیمار درد بسیار شدیدی در ناحیه گردن خود حس می‌کند. موثر‌ترین جراحی دیسک گردن ، منجر به تسکین درد شدید بیمار شده و از تشدید بیماری جلوگیری می‌کند. برای اکثر افراد شناخت یک پزشک مجرب بسیار سخت و دشوار است. در حقیقت، بیماران به دنبال افرادی می‌گردند که درد مشابهی را داشته و درمان شده اند. اما علاوه بر این کار، از راه‌های دیگری نیز می‌توان از تخصص و تجربه بهترین جراح دیسک گردن نیز اطمینان لازم را کسب کرد.

دکتر طبیب خوئی

تیم جراحی مغز و اعصاب کلینیک طبیب به رهبری دکتر علیرضا طبیب خوئی در خدمت شما مراجعان گرامی میباشد

دکتر علیرضا طبیب خوئی

جراح مغز و اعصاب و ستون فقرات

عضو هیات علمی و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی ایران

رتبه اول بورد جراحی مغز و اعصاب ایران

فلوشیپ و مدرس جراحی  قاعده جمجمه

با سابقه بیش از هزاران جراحی تومورهای پیچیده مغز و اعصاب

رییس بخش جراحی مغز و اعصاب بیمارستان رسول اکرم

رییس مرکز فوق تخصصی مغز و اعصاب طبیب

جهت اطلاعات بیشتر با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید

۰۲۱-۲۲۳۸۸۳۰۱

۰۲۱-۲۲۳۸۸۳۰۲

۰۲۱-۲۲۳۸۸۳۰۳

تشخیص بیماری توسط بهترین جراح دیسک گردن

با توجه به گسترش اعصاب نخاعی در دست و بازوها ، دیسک گردن با علائمی نظیر درد، گزگز، اسپاسم، بی‌حسی در بازوها، گرفتگی در تیغه شانه و… همراه خواهد بود. میزان درد بیمار به شدت دیسک و بیرون زدن دیسک و برآمدگی آن بستگی دارد. جراح مغز و اعصاب از طریق رادیوگرافی ساده می‌تواند نزدیکی مهره‌ها را مشاهده کند، اما نمی‌تواند به سادگی فتق دیسک را شناسایی کند. بدین ترتیب، جراح از طریق معاینه و تصویربرداری MRI نمای دقیقی از ستون فقرات ، اعصاب و دیسک‌ها را بررسی می‌کند. همچنین می‌تواند دیسک‌های آسیب دیده را شناسایی کند و از وجود فشار به اعصاب، از آن مطلع شود.

 

دیسک گردن چیست

جهت تشخیص دقیق دیسک گردن به غیر از MRI از سی تی اسکن، نوار عصب و عضله و همچنین میلوگرام نیز استفاده می‌شود. در فرایند الکترومیوگرافی، وضعیت اعصاب ناحیه گردن و اطراف آن بررسی می‌شود و هر گونه آسیب دیدگی و فشار وارد بر آن‌ها قابل تشخیص است.

 

دیسک گردن

دلایل ابتلا به بیماری دیسک گردن

با افزایش سن، بخش‌های مختلف بدن و به خصوص در گردن، دیسک‌ها آب خود را از دست می‌دهند. بدین ترتیب، دیسک‌های بین مهره ها، انعطاف‌پذیری خود را از دست داده و کوتاه‌تر و از کار افتاده‌تر می‌شوند. کاهش آب میان بافتی دیسک‌ها، منجر به آسیب و یا پاره شدگی لایه بیرونی دیسک می‌شود. زمانی که لایه بیرونی دیسک پاره شود، محتوای درونی هسته گوشتی خارج شده و به اعصاب نخاع فشار زیادی وارد می‌کند. با وارد شدن فشار به اعصاب، واکنش‌های شیمیایی رخ داده و با احساس درد بسیار شدیدی همراه خواهد بود. با این کار، اعصاب تحریک شده و آن را متورم می‌سازد. این بیماری در افراد میانسال شایع‌تر است. به طور کلی عوامل زیر می‌تواند در ایجاد این بیماری دخیل باشند:

  • اضافه وزن شدید
  • مصرف سیگار
  • قرارگیری در موقعیت‌های بدنی نامناسب در مدت زمان طولانی
  • نشستن و بلند شدن نامناسب
  • انجام فعالیت‌های شدید بدنی و عدم رعایت اقدامات ایمنی مناسب
  • فشار ناگهانی در اثر مشاجره، سوانح رانندگی
  • و…

 

چه زمانی عمل دیسک گردن واجب می‌شود؟

دیسک، ماده‌ای است که بین مهره‌های گردن قرار دارد. این ماده مهره‌های کمر و گردن را به یکدیگر متصل می‌کند و در جهت استحکام و محافظت از آن، نقش بسیار مهمی دارد. هنگامی که دیسک‌ها جا به جا شده و یا تخریب شوند، فرد دچار دیسک گردن و یا دیسک کمر می‌شود. درد شدید در ناحیه گردن، کمر و پاها، عدم توانایی در انجام اعمال روزانه، احساس درد بسیار شدید در هنگام نشستن و برخاستن، از عوارض و نشانه‌های این بیماری است.

زمانی که قسمت نرم و ژله مانند دیسک از لایه حفاظتی شکسته شده و یا آسیب دیده خود خارج شود، شاهد فتق دیسک خواهیم بود. به مرور زمان، توده‌های استخوانی رشد کرده (خار استخوان) و به علت تجمع کلسیم، در مفاصل تشکیل می‌شوند. بدین ترتیب، فشار ناشی از درد در خار استخوان روی رشته‌های عصبی و رباط‌ها، منجر به ایجاد درد شدیدی در ناحیه گردن می‌شود. با توجه به اینکه بیشتر اعصاب بدن از ناحیه نخاعی گردن عبور می‌کنند، فشار روی این ناحیه می‌تواند منجر به بروز علائمی مانند موارد زیر را به همراه داشته باشد. زمانی که این علائم در بیمار مشاهده می‌شود، باید به سرعت به دنبال بهترین جراح دیسک گردن باشد.

  • احساس بی‌حسی و ضعف در ناحیه شانه و بازو
  • درد شدید در ناحیه آرنج و دست‌ها
  • خواب رفتگی و گزگز ناحیه گردن
  • گرفتگی و اسپاسم در ناحیه بازو‌ها و گردن
  • و…

انواع جراحی دیسک گردن

جراحی دیسک گردن انواع مختلفی دارد که با توجه به تشخیص پزشک و شرایط بیمار انجام می‌شود. در این بخش قصد داریم به معرفی انواع جراحی‌های باز دیسک گردن بپردازیم.

 

جراحی دیسک گردن

دیسککتومی‌گردنی قدامی با فیوژن (ACDF)

واژه دیسککتومی به معنای خارج کردن دیسک آسیب دیده نواحی مختلف ستون فقرات است. در این روش بهترین جراح دیسک گردن، برشی کوچک را در قسمت جلوی گردن ایجاد می‌کند و بخش پاره شده و یا جدا شده از دیسک که به عصب فشار وارد می‌کند، خارج می‌شود. پس از خارج کردن قسمت‌های مورد نظر، فضای دیسک، با مواد استخوانی پر شده و جراح از فیوژن برای پیوند دادن استخوان و مهره‌های استفاده می‌کند. با این کار، مهره‌های ناحیه که دیسک از آن جدا شده است، ثابت می‌مانند.

جایگزینی دیسک مصنوعی

این روش، یکی از روش‌های نوآورانه در درمان دیسک گردن است. در این جراحی، دیسک دژنراتیو آسیب دیده برداشته شده و دیسک مصنوعی جایگزینی آن می‌شود. در این روش، بیمار می‌تواند به راحتی گردن خود را حرکت دهد. بدین ترتیب هیچ گونه محدودیتی در حرکت مهره‌ها ایجاد نخواهد شد.

دیسککتومی میکرو آندوسکپی دیسک گردن

این روش از جراحی مدرن، با استفاده از یک برش بسیار کوچک و با وارد کردن لوله‌ای به بخش‌های آسیب دیده انجام می‌شود. بهترین جراح دیسک گردن، از طریق دوربین دستگاه آندوسکوپ، به صورت کاملا دقیق بخش‌های آسیب دیده گردن را شناسایی کرده و جراحی را انجام می‌دهد. این روش جراحی، عوارض کمتری دارد و از دوره نقاهت بسیار کمتری برخوردار است.

دیسککتومی‌گردنی خلفی

همانطور که از نام آن پیداست، این جراحی از ناحیه پشت گردن صورت می‌گیرد. بهترین جراح از طریق ایجاد برش‌های کوچک ۱ یا ۲ اینچی، بخش‌هایی از دیسک که به اعصاب فشار می‌آورند را بر می‌دارد و فضای بیشتری را برای عصب باز می‌کند.

انواع درمان‌های غیر تهاجمی دیسک گردن

درمان دیسک گردن به روش‌های متفاوتی انجام می‌شود. نحوه تشخیص و انجام هر یک از درمان‌های غیرتهاجمی توسط پزشک قابل تشخیص است. این روش‌ها معمولا به عنوان اولین روش‌های درمانی مورد استفاده قرار می‌گیرند. در صورتی که هر یک از این روش‌ها پاسخگو نبود، می‌توان به سراغ عمل جراحی رفت.

  • خود مراقبتی: استفاده از گرما، یا یخ برای درمان التهاب، استفاده از دارو‌های بی‌نسخه، استراحت
  • دارو‌های خوراکی یا تزریقی: دارو‌های مسکن، دارو‌های غیر استروئیدی مانند ایبوپروفن، ناپروکسن، دارو‌های استروئیدی مانند دگزامتازون، دارو‌های شل کننده عضلانی مانند متوکاربامول.
  • تزریق استروئید: استروئید به عنوان ماده ضد التهابی استفاده می‌شود که باید با فیزیوتراپی و برنامه‌های ورزشی همراه باشد.
  • فیزیوتراپی: در فیزیوتراپی فعالیت‌های ورزشی برای اصلاح حرکات و تقویت عضلات انجام می‌شود. بیشتر افراد با ۶ ماه فعالیت مداوم زیر نظر فیزیوتراپ بهبود می‌یابند. اما در صورتی که علائم ادامه پیدا کند، ممکن است بیمار نیاز به جراحی داشته باشد. در موارد حاد دیسک گردن، پارگی حلقه دیسک اتفاق افتاده و گاهی ممکن است تکه‌ای از آن جدا شده و در کانال نخاعی قرار گیرد.
  • درمان کل نگر: این دسته از درمان‌ها که به عنوان درمان‌های مکمل نیز استفاده می‌شوند، شامل طب سوزنی ، یوگا، کایروپراکتیک ، مدیتیشن و… هستند.

درمان غیر جراحی دیسک گردن

مهم‌ترین نکات قبل از جراحی دیسک گردن

قبل از جراحی، بیمار جلسه‌ای با پزشک جراح خواهد داشت. در این جلسه سوابق پزشکی و دارو‌های مصرفی به طور کامل توسط بهترین جراح دیسک گردن، بررسی می‌شوند. انجام برخی از آزمایش‌ها نظیر آزمایش خون و اشعه ایکس از قفسه سینه برای بیمار صورت می‌گیرد. مصرف برخی از دارو‌ها نظیر ایبوپروفن، ادویل، آسپرین و… باید چند هفته قبل از عمل متوقف شوند. سیگار و الکل نیز حدود ۲ هفته قبل از جراحی باید متوقف شود؛ چرا که احتمال خونریزی را بسیار بالا می‌برد. همچنین حدود ۸ ساعت قبل از عمل نیز نباید چیزی بخورید؛ البته ممکن است پزشک شما مصرف برخی از دارو‌ها با آب را برای شما مجاز بداند.

بهترین جراح دیسک گردن چه خصوصیاتی دارد؟

بهترین جراح دیسک گردن مشخصاتی دارد که او را از سایر جراحان ناکار آمد متمایز می‌کند. شما با استفاده از این ویژگی‌ها می‌توانید بهترین جراح را برای بیمار خود انتخاب کنید. قطعا توجه به این نکات بسیار مهم است؛ چرا که می‌تواند تاثیر بسیار مهمی را در روند بهبود و یا عدم بهبود بیمار داشته باشد. مهم‌ترین ویژگی‌های این جراح شامل موارد زیر می‌شود:

  • دارای مدارک معتبر در جراحی ستون فقرات و گردن
  • دارای سابقه طولانی و درخشان در زمینه جراحی ستون فقرات به خصوص گردن
  • رعایت نهایت احترام هنگام صحبت با بیمار و یا همراه
  • تعداد مراجعه کنندگان بالا
  • دارای رزومه معتبر از سایت پزشکی و دانشگاهی
  • دارای تعداد زیادی از عمل‌های جراحی موفقیت‌آمیز که در رزومه دکتر عنوان شده باشد.
  • از بهترین تجهیزات و امکانات برای انجام جراحی استفاده می‌کند.
  • نظارت بسیار دقیقی بر روی بیماران خود پس از جراحی داشته باشد.
  • بهترین و کم تهاجمی‌ترین روش‌های درمان را برای بیماران انتخاب کند.

تخصص پزشک جراح دیسک گردن

برای درمان بیماری دیسک کمر، ممکن است با پزشکان متعددی مراجعه کرده باشید. پزشک فیزیوتراپی ، متخصص مغز و اعصاب ، متخصص طب فیزیکی و متخصص ستون فقرات و… از جمله پزشکانی هستند که در روند درمان شما تاثیر بسزایی دارند. اما دقیقا کدام یک از این پزشکان می‌توانند در جهت بهبود کامل دیسک گردن عمل کنند؟ در حقیقت بهترین انتخاب، پزشکی است که در رشته جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات دوره‌های تخصصی گذرانده باشد. بدین ترتیب، در صورت حاد بودن بیماری، این پزشک می‌تواند جراحی‌های لازم را انجام دهد.

مهارت و تجربه بهترین جراح دیسک گردن

در حقیقت، به هر میزان که مهارت و میزان عمل‌های موفق یک پزشک بیشتر باشد، مراجعه کنندگان بیشتری نیز خواهند داشت. شما می‌توانید با بررسی صفحات مجازی جراح دیسک گردن، با روش‌های درمانی آن آشنا شوید. معمولا پس از عمل جراحی و درمان، بیماران در قالب مصاحبه، میزان رضایت و شرایط قبل از درمان خود را توضیح می‌دهند. همچنین شما می‌توانید با حضور در مکان کار پزشک، از بیماران در مورد نحوه درمان و میزان رضایت آن‌ها سوال کنید.

اخلاق حرفه‌ای و متین بهترین جراح دیسک گردن

اما اخلاق حرفه‌ای پزشک متخصص به میزان مهارت او مهم است؛ چرا که پزشک با اخلاق حرفه‌ای خود می‌تواند وضعیت بیمار را با دقت کامل بررسی کرده و معاینات دقیقی را انجام دهد. جراح حرفه‌ای، باید وضعیت بیمار خود را به درستی تشخیص دهد و بهترین راه را برای درمان او انتخاب کند.

کلینیک و تجهیزات بهترین جراح دیسک گردن

قطعا زمانی که به دنبال بهترین متخصص جراح دیسک گردن هستید، انتظارات شما از امکانات محل جراحی و درمان نیز بالا می‌رود. بدین ترتیب، محل کار پزشک متخصص و حرفه‌ای دارای مشاورانی است که در این خصوص اطلاعات لازم و کافی را برای شما بازگو می‌کنند.

مهم‌ترین اقدامات بعد از عمل جراحی دیسک گردن

پس از جراحی دیسک گردن معمولا بیماران عوارض خاصی ندارند؛ اما در موارد نادری ممکن است عوارضی مانند خونریزی و یا عفونت پس از جراحی را مشاهده کنند. بعد از جراحی، بهترین جراح دیسک گردن، دستوراتی را به بیمار می‌دهد که باید با نهایت دقت انجام شوند. معمولا بیماران پس از گذشت ۲۴ ساعت پس از جراحی از بیمارستان مرخص می‌شوند. به بیمارانی که عمل جراحی باز را انجام داده‌اند توصیه می‌شود حدود ۴ تا ۶ هفته از نشستن‌های طولانی مدت و رانندگی و همچنین بلند کردن اجسام سنگین و همینطور انجام تمارین ورزشی با تحرک بالا، خودداری کنند. در این قسمت عوامل موثر بر نتیجه منفی جراحی دیسک گردن نام برده شده است:

  • افسردگی
  • بیماری‌های داخلی
  • دیابت
  • بیماری‌های روماتیسم
  • پوکی استخوان
  • مصرف سیگار
  • کار سنگین

نتیجه گیری و جمع بندی

شایع‌ترین بیماری‌های مربوط به ستون فقرات، دیسک کمر و دیسک گردن است. با توجه به زندگی مدرن امروزی، افراد جوان، میانسال و کهنسال از خطر ابتلا به این بیماری در امان نیستند. بهترین جراح دیسک گردن، فردی است که تا حد امکان از روش‌هایی غیر از عمل جراحی، اقدام به درمان بیماری کرده و در صورت نبود چاره، دست به تیغ جراحی بزند. نکاتی مانند اخلاق حرفه‌ای، رضایت بالای بیماران از روند درمان، تجهیزات و امکانات به‌روز، مدارک معتبر و به‌روز در حوزه دوره‌های تخصصی ارتوپد و ستون فقرات، از جمله مهم‌ترین ویژگی‌های بهترین جراح دیسک گردن محسوب می‌شوند.

4.3/5 - (3 امتیاز)

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلینیک مغز و اعصاب _ کلینیک مغز و اعصاب تهران _ بهترین کلینیک مغز و اعصاب _ کلینیک مغز و اعصاب سعادت آباد _ کلینیک مغز و اعصاب کودکان تهران _ کلینیک مغز و اعصاب غرب تهران _ متخصص مغز و اعصاب _ بهترین متخصص مغز و اعصاب در تهران _ داخلی مغز و اعصاب _ متخصص داخلی مغز و اعصاب تهران _ بهترین متخصص داخلی مغز و اعصاب تهران _ متخصص مغز و اعصاب کودکان _ کلینیک روانشناسی _ بهترین کلینیک روانشناسی تهران _ کلینیک روانشناسی تهران _ مرکز نوار عصب و عضله در تهران _ بهترین مرکز نوار عصب و عضله در تهران _ کلینیک شبانه روزی مغز و اعصاب _ متخصص مغز و اعصاب سعادت آباد _روانپزشک سعادت آباد