کلینیک طبیب
امروزه انجام اقدامات تشخیصی و درمانی به صورت چند تخصصی (multidisciplinary) و با همفکری و همکاری پزشکان متبحر در رشتههای مختلف به عنوان یکی از اصول مهم در ارائه خدمات نوین سلامت به بیماران شمرده میشود. در واقع با مراجعه بیمار به چنین مراکزی، امکان بررسی چندجانبه و کامل فراهم شده و بهترین تصمیم درمانی اتخاذ میگردد.
در این میان، حوزه مغز و اعصاب و ستون فقرات با پیچیدهترین بیماریها که ممکن است در محدوده فعالیت چندین تخصص مختلف قرار گیرند سر و کار دارد. پیچیدگی ذاتی ارگانهای عصبی بدن انسان از یک سو و ایجاد رشتههای تخصصی و فوق تخصصی مختلف با رویکردهای متفاوت به بیماریهای مغز و اعصاب از سوی دیگر، اهمیت برخورد چند تخصصی به بیماران مرتبط با این حوزه را دو چندان میکند. رشتههای جراحی مغز و اعصاب ، داخلی مغز و اعصاب ، روانپزشکی ، روانشناسی ، داخلی مغز و اعصاب کودکان ، طب فیزیکی و توانبخشی همگی میتوانند در ارائه خدمات تشخیصی و درمانی به بسیاری از بیماران مشارکت و همافزایی نمایند.
شاید هیچ بخشی از طب به اندازه حوزه مغز و اعصاب و ستون فقرات با پیشرفت تکنولوژی دچار تغییر نشده باشد. پیچیدگیهای موجود در این رشته، فضایی مناسب برای بکارگیری جدیدترین نوآوریهای صنعت روز دنیا را در ارائه خدمات سلامت به بیماران فراهم کرده است. به این دلیل، مراکزی که با هدف ارائه خدمات به روز و استاندارد در حوزه مغز و اعصاب تشکیل میشوند لازم است خود را به ابزارهای و تکنولوژیهای نوین هم مجهز نمایند.
شکلگیری کلینیک فوق تخصصی مغز و اعصاب طبیب با پیشگامی دکتر علیرضا طبیب خوئی، جراح مغز و اعصاب، در واقع با هدف فراهم آوردن بستری مناسب و درخور برای رویکرد چندتخصصی به بیماریهای مرتبط با حوزه مغز و اعصاب و ستون فقرات اتفاق افتاده و علاوه بر آن تلاش بر آن بوده که در این مرکز دسترسی به بهترین و به روزترین امکانات تشخیصی و درمانی مهیا باشد. این مجموعه برای ارائه خدمات سلامت به مراجعین بزرگسال و کودک به شایستهترین شکل و با رویکردی علمی و مبتنی بر تلاش حداکثری در جهت رفع تمامی نیازهای مرتبط بیماران تشکیل شده است. توجه به کوچکترین جزئیات که در جای خود مهم و تاثیرگذار هستند، هم درمورد فضای فیزیکی و هم در انتخاب متخصصین و سایر پرسنل کلینیک، سبب رضایت مراجعین در تسهیل برآورده شدن خواستههایشان در مراجعه به یک مرکز درمانی فوق تخصصی در حوزه مغز و اعصاب و ستون فقرات شده است.