021-22388301 __021-22388302

تهران , سعادت آباد ,خیابان سرو شرقی , خیابان مجد

مرکز جراحی سعادت آباد طبقه پنجم

بهترین بیمارستان برای جراحی مغز و اعصاب

بهترین بیمارستان برای جراحی مغز و اعصاب

بیماری‌های عصبی سالانه جان 6 میلیون نفر را در سراسر دنیا می‌گیرند که از آسیب مغز ، نخاع و یا ستون فقرات ناشی می‌شوند. اگر به تازگی فردی از نزدیکان شما به بیماری‌ها و اختلالات عصبی دچار شده است، بسیار مهم است که در اولین فرصت برای درمان اقدام کنید. انتخاب یک پزشک و بیمارستان مجهز برای ادامه روند درمان بسیار مهم است. به خصوص اگر مشکل به گونه‌ای باشد که نیاز به عمل جراحی باشد، نقش یک مرکز درمانی مجهز به خوبی روشن می‌شود. انتخاب بهترین بیمارستان برای جراحی مغز و اعصاب کار ساد‌ه‌ای به نظر نمی‌رسد. اما در این عنوان تصمیم داریم تا راهنمای جامعی را برای انتخاب بهترین بیمارستان و کلینیک جراحی مغز و اعصاب ارائه کنیم تا به شما در روند تصمیم گیری بهتر کمک کند.

کلینیک جراحی مغز و اعصاب طبیب

کلینیک جراحی مغز و اعصاب طبیب در حوزه جراحی های تخصصی و فوق تخصصی مغز و اعصاب و ستون فقرات در خدمت شما مراجعان گرامی میباشد

دلایل اعمال جراحی مغز و اعصاب

جراحی مغز و اعصاب یک تخصص جراحی است که شامل مدیریت محافظه کارانه و جراحی طیف گسترده‌ای از اختلالات موثر بر مغز، نخاع و ستون فقرات و اعصاب محیطی است. شرایط معمولی که توسط جراحان مغز و اعصاب مدیریت می‌شود شامل تومور‌های مغزی ، آنوریسم‌های مغزی ،ضربه مغزی و طیف گسترده‌ای از اختلالات موثر بر ستون فقرات از جمله تنگی کانال نخاعی کمری ، دیسک کمر ، تومور‌ها، شکستگی‌ها و بدشکلی‌های ستون فقرات است. در ابتدا بهتر است با دلایل مختلفی که می‌تواند در نهایت منجر به جراحی‌های مغز و اعصاب شود، آشنا شویم.

 

جراحی مغز و اعصاب

  • درد مزمن نوروپاتیک: درد مزمن نوروپاتیک ناشی از هرگونه از دست دادن یا آسیب عصبی (از مغز تا نخاع) است. مناطقی که تحت تاثیر قرار می‌گیرند به لمس حساس می‌شوند و ناراحتی به شکل سوزش احساس می‌شود. جراحان مغز و اعصاب محل‌های دردناک را برای کاهش درد نوروپاتیک جراحی خواهند کرد.
  • آسیب به سر: تمام حوادثی که باعث آسیب به سر می‌شوند بسیار خطرناک و حتی تهدید کننده زندگی هستند. بنابراین، روش‌های عصبی برای درمان آسیب‌های سر به منظور کاهش آسیب مغزی استفاده می‌شود.
  • تومور‌ها: جراحی مغز و اعصاب معمولاً تنها انتخاب درمانی برای تومور‌های ستون فقرات، هیپوفیز و مغز به منظور حفظ جان بیماران است. با توجه به گسترش سریع تومور‌ها، برداشتن سریع با استفاده از جراحی لازم است. این جراحی عموما باید در بهترین بیمارستان جراحی مغز و اعصای انجام شود تا از امکانات کافی برای حذف تومور‌ها استفاده شود.
  • بیماری شریان کاروتید: شریان‌‌های خونی که مغز را با خون تغذیه می‌‌کنند در این شرایط پزشکی با چربی‌‌ها مسدود می‌‌شوند و به سیستم عصبی مرکزی آسیب جدی وارد می‌‌کنند. بنابراین، یک جراح مغز و اعصاب ممکن است برخی از روش‌های عصبی را برای درمان این نوع بیماری انجام دهد.
  • شکستگی مهره‌‌ها: این شکستگی‌‌ها باعث می‌‌شود بیمار درد طاقت‌فرسا، از دست دادن قد و تغییر شکل اندام‌ها را تجربه کند. برای برخی از شکستگی‌ها، جراحی مغز و اعصاب ممکن است لازم باشد.
  • Hydrocephalus: هیدروسفالی اصطلاح پزشکی برای یک بیماری مغزی است که در آن مایع مغز را پر می‌کند. جراحان مغز و اعصاب درمان فوری جراحی را توصیه می‌کنند زیرا باعث ایجاد فشار و ناراحتی در مغز می‌شود.

به غیر از بیماری‌هایی که در بالا ذکر شد، شرایط پزشکی نیاز به جراحی مغز و اعصاب شامل فتق دیسک، نورالژی سه قلو، سیاتیک، سکته مغزی و ناهنجاری‌های ستون فقرات گردنی است. انتخاب بهترین بیمارستان برای جراحی مغز و اعصاب در هر یک از این موارد بسیار مهم است.

یافتن بهترین بیمارستان جراحی مغز و اعصاب

مهمترین کاری که باید انجام دهید انتخاب بهترین مرکز درمانی برای رسیدگی به مشکلات مغز و اعصاب است. عواملی که هنگام انتخاب بیمارستان برای جراحی مغز و اعصاب باید در نظر گرفت، عبارتند از:

 

بیمارستان جراحی مغز و اعصاب

از تجربه دیگران کمک بگیرید

ارجاعات و استفاده از تجربه دیگر افراد یک راه عالی برای شروع فرآیند انتخاب بیمارستان جراحی مغز و اعصاب است. به این منظور می‌‌توانید با پزشک خود مشورت کنید، از بستگان، دوستان و … بخواهید که بهترین بیمارستان برای جراحی مغز و اعصاب را توصیه کنند. شنیدن تجربیات بیمارانی که برای درمان در بیمارستان بستری شد‌ه‌اند، اغلب به شما کمک می‌‌کند تا بینشی واقعی از کیفیت مراقبت‌‌های ارائه شده توسط بیمارستان به دست آورید.

به دنبال اعتبار بگردید

انتخاب بیمارستان مناسب به شدت به تخصص جراحان مغز و اعصاب که در آنجا خدمت می‌کنند بستگی دارد. تشخیص دقیق و به دنبال آن یک برنامه درمانی اساسی بر تجربه و مهارت جراح مغز و اعصاب متمرکز است.

سعی کنید بینشی در مورد تخصص، تجربه و اعتبار جراحان مغز و اعصاب استخدام شده به دست آورید. این کار شامل آگاهی از تحصیلات، گواهینامه و سابقه درمان و جراحی آن‌ها می‌شود. سال‌ها تجربه، انتشارات تحقیقاتی، دانشگاه‌هایی که از آن‌ها فارغ التحصیل شده اند، همه شاخص‌های قابل اعتمادی از تخصص هستند.

زیرساخت‌ها را بررسی کنید

زیرساخت‌‌های بیمارستان‌‌ها مستقیماً میزان موفقیت آن‌‌ها را منعکس می‌‌کند، به همین دلیل است که هنگام ارزیابی بیمارستان باید چک لیست امکانات آن را بررسی کنید. آزمایشگاه‌های اختصاصی، سالن‌های عملیات مجهز، ابزار دقیق مدرن و اقدامات کنترل محیطی را بررسی کنید.

درمان‌های موجود

به دنبال بیمارستانی باشید که طیف کاملی از امکانات و درمان‌های پزشکی را در زمینه بیماری شما ارائه می‌دهد. این مهم است زیرا تضمین می‌‌کند که بیمارستان می‌‌تواند بهینه‌ترین درمان را برای شما ارائه دهد و به دلیل کمبود امکانات، درمان خاصی را به اجبار تحمیل نمی‌کند. بهترین بیمارستان جراحی مغز و اعصاب تنوع درمانی بالایی دارد و از این نظر دست پزشک را برای انتخاب بهترین روش باز نگه می‌دارد.

هزینه درمان و پوشش بیمه

بررسی هزینه‌های پزشکی در ابتدای کار ضروری است زیرا جراحی‌های مغز و اعصاب می‌توانند بسیار گران شوند. اگر تحت پوشش بیمه نیستید، بیمارستانی را انتخاب کنید که در مورد هزینه‌ها شفافیت داشته باشد.

در نظر گرفتن تمامی این نکات می‌تواند در نهایت به انتخاب بهترین بیمارستان برای جراحی مغز و اعصاب کمک کند.

ویژگی‌های بهترین بیمارستان جراحی مغز و اعصاب

بهترین بیمارستان‌ها در این حوزه ویژگی‌هایی دارند که با بررسی آن‌ها می‌توان در نهایت انتخاب بهتری را برای درمان رقم زد. در این قسمت چند مورد از مهمترین ویژگی‌های یک بیمارستان خوب برای جراحی مغز و اعصاب را با هم بررسی می‌کنیم.

 

ویژگی‌های بهترین بیمارستان جراحی مغز و اعصاب

  • این بیمارستان‌ها معمولا از امکانات تشخیصی مناسب و ویژ‌های برخوردار هستند. در وهله اول بیماری باید به درستی تشخیص داده شود تا در نهایت بتوان برای درمان اقدام کرد. دستگاه‌هایی مثل ام آر آی ، سی تی اسکن، نوار مغز، نوار عصب و عضله  و… برخی از مهمترین تجهیزاتی هستند که باید در بیمارستان‌ها وجود داشته باشد.
  • صلاحیت پزشکان موضوع دیگری است که باید به طور دقیق مورد بررسی قرار گیرد. همان طور که در قسمت قبل گفتیم، بهترین بیمارستان برای جراحی مغز و اعصاب، از تجربه پزشکانی استفاده می‌کند که بتوانند بیماران را با کمترین آسیب درمان کنند.
  • تجهیزات فنی قوی برای درمان بسیار مهم است. امروزه تجهیزات پیشرفته‌ای برای درمان کم تهاجمی بیماری‌های عصبی وجود دارد که می‌توان از آن‌ها کمک گرفت. این دستگاه‌ها می‌توانند در انجام جراحی با کمترین برش کمک کنند.
  • مشاوره از راه دور یکی از امکانات مهمی است که کیفیت بیمارستان را در خدمت رسانی به بیماران مشخص می‌کند. به عنوان مثال اگر قصد مراجعه از شهر دیگری برای درمان را دارید، از این طریق می‌توانید هماهنگی لازم را با بیمارستان مورد نظر انجام دهید و از رفت و آمد‌های مکرر جلوگیری کنید.

انواع جراحی مغز و اعصاب

اگر به دنبال بهترین روش و امکانات برای درمان بیماری‌های مرتبط با مغز و اعصاب هستید، باید بدانید که این بیماری‌ها به علت گستردگی و پیچیدگی، خود در شاخه‌های متفاوتی دسته بندی می‌شوند. بسیاری از جراحان مغز و اعصاب بر روی یکی از زیرشاخه‌های متعدد این موضوع تمرکز می‌کنند و بسیار مهم است که در انتخاب بهترین بیمارستان برای جراحی مغز و اعصاب، به این مهارت‌ها در مورد پزشکان توجه کنید. این شاخه‌ها عبارتند از:

 

انواع جراحی مغز و اعصاب

  1. جراحی مغز و اعصاب عملکردی: این تخصص بر درمان بیماری‌های عصبی که منجر به مشکلات حرکتی می‌شوند، مانند سندرم تورت و بیماری پارکینسون تمرکز دارد.
  2. نوروآنکولوژی: این رشته بر روی درمان تومور‌های بدخیم مغز، ستون فقرات و قاعده جمجمه تمرکز دارد.
  3. آسیب‌‌های عصبی: آسیب‌‌های سر، شکستگی‌‌های جمجمه، ترومای مغزی، ضربه‌‌های جمجم‌های صورت، آسیب‌‌های نخاعی و شکستگی‌‌های ستون فقرات همگی در تروماتولوژی عصبی درمان می‌‌شوند که در درمان آسیب‌‌های مغز و ستون فقرات ناشی از تصادفات، سقوط، برخورد و ضربه‌‌های ناشی از نیروی بلانت تخصص دارد.
  4. جراحی نوروواسکولار: این تخصص بر درمان ناهنجاری‌های عروقی در مغز، ستون فقرات و اعصاب محیطی، از جمله آنوریسم و عروق خونی محدود تمرکز دارد.
  5. جراحی مغز و اعصاب اطفال: این رشته بر درمان کودکان مبتلا به مشکلات عصبی مانند هیدروسفالی (مایع بیش از حد مغز) ، تومور‌های مغزی کودکان، ناهنجاری‌های نخاعی و کرانیوسینوستوزیس (جوش خوردن زودرس استخوان‌های جمجمه کودک) متمرکز است. در مورد جراحی کودکان باید دقت بیشتری در مورد انتخاب بهترین بیمارستان برای جراحی مغز و اعصاب به خرج داد.
  6. جراحی ستون فقرات: بر درمان اختلالاتی تمرکز دارد که به پوشش کانال نخاعی آسیب می‌زند، مانند تومور‌های نخاع، کیست‌های پر از مایع و ناهنجاری کیاری.

سیستم‌های تشخیصی برای جراحی مغز و اعصاب

بخش مهمی از تجهیزات بهترین بیمارستان برای جراحی مغز و اعصاب را دستگاه‌های تشخیصی تشکیل می‌دهند. یکی از مهمترین نکات در انتخاب یک بیمارستان، توجه به ابزار‌های تشخیصی مورد استفاده در آن است. در اینجا لیستی از مهمترین ابزار‌های تشخیصی مهم در مشکلات مغز و اعصاب را بررسی می‌کنیم.

  • توموگرافی کامپیوتری (CT) : سی تی اسکن تصاویر دو بعدی از بافت‌های داخل بدن ارائه می‌دهد. سی تی اسکن از رنگ کنتراست استفاده می‌کند که به جریان خون بیمار تزریق می‌شود تا تصاویر بهتری ارائه دهد.
  • تصویربرداری تشدید مغناطیسی :MRI همانطور که از نام آن مشخص است، از یک میدان مغناطیسی قوی و امواج رادیویی برای به دست آوردن تصاویری از ساختار‌های داخلی بدن استفاده می‌کند. علاوه بر تصاویر، MRI همچنین می‌تواند اطلاعات ارزشمندی در مورد جریان خون و رسوبات مواد معدنی در بدن ارائه دهد.
  • توموگرافی انتشار پوزیترون (PET) : اسکن‌های PET توسط جراحان مغز و اعصاب زمانی استفاده می‌شود که نیاز به تصاویر دقیق تری نسبت به تصاویری که توسط سی تی اسکن و ام آر آی به دست می‌آید، داشته باشند. اسکن PET می‌تواند تصاویر دو بعدی و سه بعدی از بیمار تولید کند.
  • توموگرافی کامپیوتری با انتشار تک فوتون (SPECT) : این اسکن یک اسکن تصویربرداری هسته ای است که از ردیاب‌هایی مشابه اسکن‌های PET نیز استفاده می‌کند.
  • الکتروانسفالوگرام (EEG): سیستم عصبی را می‌توان از طریق الگو‌های الکتریکی تولید شده در آن مطالعه کرد. EEG آزمایشی است که شامل قرار دادن الکترود‌هایی بر روی پوست سر است که الگو‌های الکتریکی تولید شده را مطالعه و خوانش می‌کند.
  • الکترومیوگرافی (EMG): گاهی اوقات، علائم عصبی شامل اتصال بین اعصاب و ماهیچه‌هایی است که آن‌ها کنترل می‌کنند. در آزمایش EMG، الکترود‌هایی برای تشخیص انتقال سیگنال‌های الکتریکی و سطح ارتباط بین عصب و عضله ای که آن را کنترل می‌کند، قرار می‌دهند.
  • پتانسیل‌های برانگیخته: پتانسیل‌های برانگیخته آزمایش‌هایی هستند که متخصصان مغز و اعصاب و جراحان مغز و اعصاب از آن‌ها برای مطالعه پاسخ مغز به محرک‌ها استفاده می‌کنند.
  • تپ ستون فقرات یا سوراخ کمری: مایع مغزی نخاعی از طریق سوراخ کمری یا شیر نخاعی استخراج می‌شود تا در آزمایشگاه بررسی شود.
  • بیوپسی عصب یا عضله: بیوپسی شامل استخراج جراحی نمونه ای از بافت عصبی یا عضلانی برای اختلالات عصبی عضلانی است. بیوپسی بافت عصبی یا عضلانی در بیماران مبتلا به اختلالات عصبی عضلانی انجام می‌شود. نمونه‌های عضلانی معمولاً با جراحی یا از طریق یک سوزن نازک توخالی برداشته می‌شوند.
  • تصویربرداری سونوگرافی: سونوگرافی به ویژه زمانی مفید است که جراح مغز و اعصاب نیاز به اندازه گیری خواص جریان خون در مغز داشته باشد.
  • علاوه بر این تجهیزات، ابزار‌های مهم دیگری نیز برای تشخیص بیماری در بیمارستان‌های مجهز برای جراحی مغز و اعصاب وجود دارند که پزشکان در صورت نیاز از آن‌ها استفاده می‌کنند.

نتیجه گیری و جمع بندی

تشخیص و درمان بیماران مبتلا به آسیب‌ها یا بیماری‌ها و اختلالات مغز، نخاع، ستون فقرات و اعصاب محیطی در تمام نواحی بدن مورد توجه تخصص پزشکی به نام جراحی مغز و اعصاب است و در بیمارستان‌های مخصوص انجام می‌شود. به این منظور بهتر است بهترین بیمارستان برای جراحی مغز و اعصاب را بشناسیم تا با آگاهی بیشتر برای درمان قدم برداریم.

Rate this post

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلینیک مغز و اعصاب _ کلینیک مغز و اعصاب تهران _ بهترین کلینیک مغز و اعصاب _ کلینیک مغز و اعصاب سعادت آباد _ کلینیک مغز و اعصاب کودکان تهران _ کلینیک مغز و اعصاب غرب تهران _ متخصص مغز و اعصاب _ بهترین متخصص مغز و اعصاب در تهران _ داخلی مغز و اعصاب _ متخصص داخلی مغز و اعصاب تهران _ بهترین متخصص داخلی مغز و اعصاب تهران _ متخصص مغز و اعصاب کودکان _ کلینیک روانشناسی _ بهترین کلینیک روانشناسی تهران _ کلینیک روانشناسی تهران _ مرکز نوار عصب و عضله در تهران _ بهترین مرکز نوار عصب و عضله در تهران _ کلینیک شبانه روزی مغز و اعصاب _ متخصص مغز و اعصاب سعادت آباد _روانپزشک سعادت آباد